Waarom MdC Recruitment?


IT Recruitment is geen rocket science maar het kost veel tijd, integriteit, marktkennis en energie om relaties aan te gaan en te onderhouden met potentiŽle kandidaten. Zeker in deze extreem krappe arbeidsmarkt waar de meeste bedrijven een tekort hebben aan talent.

Door mijn warme netwerk ben ik over het algemeen snel op de hoogte wanneer iemand openstaat voor een andere baan en weet ik van mijn klanten naar welke ICT professionals zij op zoek zijn. Op die manier kan ik meehelpen met het invullen van uw (ICT) vacatures.†

Wat ik belangrijk vind in mijn contact met klanten en kandidaten is het persoonlijke contact. We leren elkaar kennen en zo weet ik precies wat zij zoeken. Tenslotte gaat het er niet alleen om of iemand daadwerkelijk de functie kan uitvoeren maar ook dat iemand bij het betreffende bedrijf past. Dat maakt de match voor de lange termijn.

MdC Recruitment is gevestigd in Eindhoven en ik werk landelijk. Met mijn enthousiasme en gedrevenheid help ik u graag om de beste kandidaat te vinden!

Contact Ľ
MdC Recruitment
Copyright 2024
KvK 83904239
Contact
Privacyverklaring
CMS
Website ontwikkeld door Romilan ICT