Over MdC Recruitment

MdC Recruitment is een jonge organisatie opgericht door mij, Manon de Cock.

Na ruim vijftien jaar bij verschillende werkgevers te hebben gewerkt, besloot ik zomer 2021 om voor mezelf te beginnen. Die droom had ik al jaren en ik vond dat het tijd werd dat-ie eens uitkwam. Ondanks dat het een aparte tijd is liet ik de zekerheid van een vaste en leuke! baan achter me en had ik geen idee wat de toekomst zou brengen. Soms weet je gewoon dat je iets moet DOEN.

Zowel op het gebied van werving en selectie, executive search als consultancy help ik bedrijven met het invullen van ICT vacatures en ICT professionals bij het vinden van een nieuwe baan.
Ik heb zowel ruime ervaring als corporate recruiter als met recruitment aan de bureauzijde. En ook mijn vele jaren sales ervaring helpen mij om klanten aan mij te binden.
Ik weet de doelgroep te vinden, te bereiken en te verbinden aan de vacatures van mijn klanten. Aangezien ik zowel de klant als de kandidaat goed ken, weet ik de ideale match te maken. Mijn vasthoudendheid en winnaarsmentaliteit zorgen ervoor dat ik altijd ga voor het beste resultaat.

Contact
MdC Recruitment
Copyright 2024
KvK 83904239
Contact
Privacyverklaring
CMS
Website ontwikkeld door Romilan ICT