Werving en selectie


Het vinden van de juiste kandidaten is tegenwoordig een hele uitdaging en online zetten van vacatures op de bedrijfswebsite is al lang niet meer voldoende om talent aan te trekken. Ik help graag door het hele werving- en selectieproces uit handen te nemen. Het proces rond het zoeken, benaderen, interviewen en selecteren van kandidaten en vervolgens geschikte kandidaten voorstellen.

Ik ga grondig en zorgvuldig te werk wanneer u mij vraagt om te zoeken naar de juiste kandidaat voor een bepaalde functie. De wensen en eisen waaraan de kandidaat moet voldoen worden bepaald. Denk hierbij aan de harde en zachte kenmerken van een functie. Ik interview en screen de kandidaten, inclusief een referentiecheck. Op die manier krijg ik inzicht in de capaciteiten en de houding en gedrag van de kandidaat en kan ik zo objectief mogelijk de geschiktheid beoordelen.
Het zoeken naar de juiste kandidaten, een belangrijk onderdeel van mijn kernactiviteit, doe ik op een zeer actieve wijze. Ik zoek in mijn eigen bestand, via mijn netwerk, via social media en dit alles naar aanleiding van de opdracht.

Dankzij mijn jarenlange ervaring binnen de ICT sector, heb ik hierin een groot bestand aan kandidaten en werkgevers opgebouwd. Aangezien ik hier dagelijks mee bezig ben, groeit dit bestand nog elke dag. Kwaliteit staat bij mij voorop, waarbij ik snelheid en flexibiliteit nooit uit het oog verlies.

Ik kijk niet alleen naar kennis en ervaring, maar ook naar de talenten, ambitie en motivatie. Op deze manier kan ik zo de match maken die tot een optimaal resultaat leidt.


Executive search


De afgelopen jaren heb ik een groot en breed netwerk opgebouwd binnen de ICT. Dit traject begint altijd met een persoonlijke kennismaking en een intensieve intake met alle stakeholders. Ik wil van u weten wat u zoekt en wat van belang is voor uw organisatie. Ik zoek immers iemand die voor een lange termijn de koers en richting bepaalt in uw organisatie: het vinden van de juiste persoon is dus ontzettend belangrijk.

Tijdens dit proces zoek ik binnen en buiten mijn omvangrijke netwerk aan professionals naar de beste leider, directeur, manager of bijvoorbeeld CEO voor uw organisatie. Uiteraard houd ik u frequent op de hoogte van de voortgang van het traject en voorzie u uiteindelijk van de best beschikbare kandidaten voor de openstaande functie. Deze search gebeurt op basis van exclusiviteit.


Consultancy


Met mijn jarenlange ervaring kan ik professioneel en deskundig advies geven op het gebied van werving en selectie. Ook kan ik mij goed inleven in de uitdagingen van mijn klanten en voor u als klankbord dienen.

Vanuit mijn onafhankelijk positie kan ik u voorzien in een objectieve kijk op dillema’s en oplossingen. Ik denk bijvoorbeeld met u mee over een goede personeelsplanning van uw IT-afdeling en weet welk personeel nu en in de toekomst nodig is voor de doelstellingen van uw afdeling. Maar ook andere zaken kunt u mij voorleggen.

Informeer gerust en vrijblijvend naar een maatoplossing die aansluit op uw behoefte.
MdC Recruitment
Copyright 2024
KvK 83904239
Contact
Privacyverklaring
CMS
Website ontwikkeld door Romilan ICT